Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624 Víz strukturáló minta | Szívlabor

Ez az ábra egy erőteljes, magasabb harmonikus frekvenciát, tibeti buddhista színeket és az egyik legerősebb szimbólumot hordozza, amelyet valaha teszteltem. Az ábra a 12 pontú Tesseract (lásd a “Shape Power” című könyvét Dan A. Davidson) és a standard 9 Solfeggio frekvenciákat tartalmazza.

A mintát kinyomtatva helyezhetjük vízzel teli pohár vagy ételt tartalmazó tányér alá. Ez a szimbólum átstrukturálja, könnyebben fogyaszthatóvá teszi az vizet, vagy ételt. Olyasmi a hatása, mint a régebbi időkben az étkezések előtti áldás, ima elmondása. Mikor a családban az anya szeretettel elkészítette az ételt, sok esetben maga is szedett mindenkinek, az apa áldást mondott, mellyel megköszönte ami az asztalra került. Ezt a lélekemelő rezgést pótolja valamelyest ez a szimbólum. Ráerősíthetünk a hála, a köszönet érzésével, mely annál erőteljesebb minél inkább valódi átéléssel érezzük.

Töltse le, és nyomtassa ki.

Amennyiben vásárolni szeretne katt ide