Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624 Marihuana | Szívlabor

Marihuana

  • Date: 10 márc 2018
  • Author:
  • Comments: (0)

5 000 Ft

Kategória:

Leírás

Egy erős agyi stimuláció, mely hasonló egy magas THC tartalmú Sativa típusú kanabisz elszívásához. A termesztők, a mennyiséget a minőség elé helyezik, ezért gyöngébb hatású növényeket nevelnek. 

A magas THC- és CBD-tartalmuknak köszönhetően a mexikói, kolumbiai és jamaikai fajták hatása erős, és szárnyaló, energetikus, „száguldó” betépést eredményez. Ez a program, az izzadás és az erős szívdobogás kivételével  hozza ezt az élményt.

Figyelmeztetés: Epilepsziára hajlamos egyének ne használják! Nem vállalok felelősséget a program használatából eredő bárminemű károkért!