Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624 Szén-dioxid plazma hatása, és előállítása | Szívlabor

A szén-dioxid, plazma állapotban különleges tulajdonságokkal bír. Olyan mezőket sugároz, mely az élő sejtekre jótékony hatással van. Magasabb rendű élőlények (ember, és az állatok) esetében érzelmi állapotot pozitív irányba befolyásolni képes. Növényeknél gyorsabb növekedést, ellenálló képességet növelő hatás kimutatható.

Néhány példa:

A két hátsó növényt időnként CO2 plazmával kezelt vízzel öntözték. A külömbség jól látható.

Itt két eperpalánta látható. A jobboldali magokat elvetés előtt ezzel az anyaggal kezelt vízben áztatták 6 órán át.

A CO2 plazma vize öntözéssel egyetlen száron többszörös termés érhető el. Ez nem hormonok, meg génmódosítás hatására történik. A növény “boldog” kicsattan az egészségtől.

A hatfejű napraforgó…

Az ember és az állatok esetében is bizonyítható a CO2 plazma jótékony hatása. Az egyik ilyen jellemző hatás, a fájdalom csillapítás. Számtalan teszt meggyőzően bizonyította, hogy ezt az anyagot valamilyen hordozóra itatva, és a fájdalmas testrészre helyezve rövid idő alatt, csökkenti, ill. teljesen elmulaszt egyes fájdalom típusokat.

A fájdalom közelébe helyezett plazma kapcsolatba lép a test szöveteiben található vízzel. Egyszerre van jelen mágneses és gravitációs energia, ami visszaállítja a sérült sejtek rezgését egy úgynevezett kozmikus, alaprezgéssé.
Ez teszi lehetővé, hogy a fájdalom az esetek többségében már az első használat során eltűnik, a teljes hatáshoz több napra is szükség lehet.

Némely fájdalom okozója, hogy a test adott pontján megváltozik a megfelelő rezgés. A CO2 plazma a hibás rezgést korrigálja.

A plazmavíz rendszeres fogyasztása nagymértékben hat az emócióra. A lelki erősítés leginkább a depresszióra hajlamos embereknek nagy támogatás. A cink kódolt jelenléte hatással van az általános közérzet javításában, hiszen a szén mellett egy fontos építőeleme az életnek a bolygón.

A leülepedett CO2 plazma vizéből elég napi 1 teáskanálnyit fogyasztani vízzel, teával, vagy csak úgy magában. Mint mindennek a természetben itt is a folyamatosság, a rendszeresség az alapja. Meg kell érteni, ez nem vegyi anyag, ami azonnal felületi hatást fejt ki, hanem folyamatos fogyasztás mellett lassan, finoman átrendezi, generálozza a szervezetet.

Maga az üledék ne kerüljön a szervezetbe, mert rendkívül erős, különleges anyag. Kizárólag a leülepedett részecskék feletti tiszta víz fogyasztható. A plazmavíz önmagában is olyan információt tartalmaz, amely jótékonyan hat a sejtekre.

Előállítására többféle módszer létezik, bár mindegyik alapja azonos, az elektrolízis. Egy különleges módszer, ahol csak a mezők dolgoznak.

Egy üveg edényt feltöltünk fiziológiás oldattal. (1 Liter desztillált, vagy tisztított vízben 9 gramm tiszta só feloldva) Az üveg külső felületére tiszta réz huzalt tekercselünk. (A tekerések száma nem releváns, de legalább 10 fordulat szükséges) A vízbe helyezzünk egy darab cink lemezt, (nem horganyzott vaslemezt) amit előtte zsírtalanítva lett.

Egy MP3 lejátszóval sugározzunk valamilyen frekvenciát végtelenítve úgy, hogy a kábel végén lévő jack dugó két szélső érintkezőjét csatlakoztassuk a lemezhez, ill. a rézdróthoz.

 

A hang amit sugárzunk, lehet bármilyen frekvencia. Én az 528 Hz-es hangot használom, mert ez a szeretet univerzális rezgése.

Így működtetve már egy hét után jól látható pelyhek képződnek az üvegben.

Egy hónap után lelassul a képződés, kb. ennyi idő után elkészül a CO2 plazma

Leülepedés után alaposan ki kell mosni a sót az oldatból. Az üledékről le kell önteni a sós vizet, és felönteni desztillált vízzel, vagy tisztított vízzel. Ezt a folyamatot legalább tízszer meg kell ismételni a teljes tisztulásig.

A CO2 plazma elkészült, fogyasztható.

Fontos: csak a teljesen leülepedett tiszta víz használható belsőleg!

  1. Fagyasztásos módszerrel megjeleníthetők az erővonalak, melyeket kibocsájt magából ez az anyag. 

Egy kémcsőbe tettem egy kávéskanálnyit belőle, és desztillált vízzel teli tejfölöspohárba állítottam, és be a fagyasztóba. Ime a képek:

2. kísérlet kevesebb plazma-al (késhegynyi van a kémcső alján)

Videó.

Amennyiben nincs lehetősége elkészíteni, itt megvásárolhatja.