Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624 Sugárzó talpbetét | Szívlabor

Nem könnyű emberi ésszel felfoghatatlan folyamatokat megérteni, de még ismertetni sem. Kutatásaim során számtalanszor ütköztem meglepő, érthetetlen, a józan ész szerint megmagyarázhatatlan dolgokba. Persze ez betudható sekélyes tudományos ismereteim számlájára is.

A fejlett világ iskolarendszere az anyagok három halmazállapotát tanítja. Folyékony, szilárd, és légnemű. Azonban van egy negyedik állapot is, a plazma. Amikor egy anyag ebbe az állapotba kerül meglepő tulajdonságokat vesz fel.

Az élő szervezetek egyik legfontosabb alkotóeleme a szén mellett a cink. Ez az az anyag, mely egy elektrolízishez hasonlatos folyamat során a levegőből szén-dioxidot von ki ami az elektrolitban, finom pelyhek formájában leülepedik. Ez a CO2 plazma állapotban úszik, és különös rezgéseket bocsájt ki. A CO2 plazma készítése

A felnőtt emberi test 60%-a víz a Wikipédia szerint, más források 80-85%-ról beszélnek. A szén-dioxid plazma által sugárzott mezők hatással vannak az élő szervezetben lévő vízre. A talpakon lévő idegvégződések leképezik az egész belső szervrendszerünket. Ha az itteni pontokat stimuláljuk ezen mezők hatásaival, csodálatos átalakulás indul meg a teljes szervezetben. Lelki és testi táplálást kapunk egyszerre.

Itt megemlíteném, hogy ez nem úgy működik mint egy tabletta által bevitt vegyi anyag, ami perceken belül megszünteti a tünetet, és az ember boldog, mert elmúlt pl. a fejfájás. Ez a tüneti kezelés többet árt mint gondolnánk, hiszen kikapcsolja a szervezet jelzését, miszerint valami probléma van, ami beavatkozást igényel. Legtöbb esetben lelki beavatkozást. A bevitt vegyszer mellékhatásairól most ne beszéljünk.

A nyugati orvostudomány nem átallotta feldarabolni az embert, és külön próbálja “gyógyítani” az alkatrészeket. Pont mint egy autószerelő. Nem hajlandó az embert egy egységként kezelni. Mondjuk nem is a gyógyítás a cél, csak az életben tartás. Más néven: profit optimalizálás.

A sugárzó talpbetét két kerek párnácska átitatva szén-dioxid plazmával. Az egyik teljes erősségű, a másik desztillált vízzel hígított. A két anyag összedolgozik úgy, hogy az erősebb táplálja a gyengébbet. A két párnába itatott anyag mezői a talpakon, a lábakon keresztül keresik egymást. Eközben a testünkben lévő víz átveszi a plazma információit ezáltal hat minden sejtünkre.

Folyamatos használat mellett visszaáll a természetes egyensúly, ami sok esetben gyógyulásokat eredményez, hiszen a betegség nem más, mint felbomlott egyensúly. A CO2 plazma a kedélyállapotunkra is kedvező hatással van. Segít a depresszió leküzdésében.

Annyira egyszerű, kézenfekvő ez, mint minden a természetben. A mai ember túlságosan eltávolodott mindentől ami egyszerű. Az emberi test egy csodálatos, finomra hangolt gépezet, de mi mindent megteszünk, hogy akadályozzuk a rendes működését, és hogy végül megállítsuk.

Párnák elkészítése: Drogériákban kapható arctisztító párnát helyezünk egy nylon zacskóba, majd körbezárjuk fóliahegesztővel. Mielőtt az utolsó oldalt is lezárnánk fecskendővel bespriccelünk kb. 5 ml CO2 plazmát, melyet a párna magába szív. Végleges lezárás után használatra kész. Kétoldali ragasztószalaggal rögzíthető a cipőnk talpához, a talp belső, homorú ívéhez. Ha még nyomtatunk is rá egy erős pozitív ábrát további táplálást kapunk. Itt letölthető.

A másik betét is így készül, azzal a különbséggel, hogy 2,5 ml CO2 plazmához adagolunk 2,5 ml desztillált vizet. Így ez “féltöltetű” lesz. Hogy melyiket melyik oldalra ragasztjuk nem releváns, viszont én jobblábasként, ide teszem az erősebbet.

Mikor veszti el a hatását, meddig használjuk? – Reggel használatba vétel előtt nyúljunk be a cipőbe és érintsük meg a kézfejünkkel párnát. Hideg érzete van a még aktív plazmának. Általánosan elmondható, hogy kb. 2-3 hónapig működik.

Saját tapasztalat: Mielőtt beleragasztjuk a cipőnkbe a betéteket, kissé gyöngítsük meg a ragasztószalag erejét, mert némelyik ragasztó olyan jó minőségű, hogy eltávolíthatatlanná válik, ha egyszer betettük. A ragasztó csupán az oldalirányú mozgást hívatott megakadályozni. A gyöngítés történhet pamut anyaghoz történő többszöri nyomkodással.