Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624 Piramis pszihotronikus generátor | Szívlabor

Egy amerikai szabadalom szerint készíthető egy eszköz, mellyel mérhető, megjeleníthető a testünk energiája.

A módszer a következő: vékony alumínium lemezből hajtogatással készítsünk egy csúcsaival érintkező dupla piramist. Az elkészült alkatrészt rövid időre erős lúgba kell áztatni, ettől feszültség keletkezik. Ez aktiválja a lemezt ami a leírás szerint kb. 3 évig marad aktív. 

A szaggatott vonalak mentén hajtani kell, az egyeneseket vágni. Egy kis babrázással meghajtható. Mint az ábrán látható a négyzetes véglemezek közepéből egy vékony szálat kell kivezetni.  Zárt csőbe kell helyezni, hogy kizárjuk a légáramlatok befolyását. Őszintén szólva nem volt könnyű pontosan megcsinálni, jó néhány darab a kukában végezte, de annyira izgatott a dolog, hogy mégiscsak kiszenvedtem egyet.

A feladat, megforgatni ezt a kis eszközt, csupán a gondolat erejével. Erősen koncentrálva gondoljunk arra, hogy megindul valamelyik irányba. A leírás szerint könnyű megindítani.

A másik teszt: felállva nyújtsuk előre a karjainkat vízszintes szintig, majd engedjük le. Majd fel és le, egészen addig, míg jól elfárad a karunk. Tenyerünket egymáshoz közelítve érezhetünk egy érdekes bizsergést.Helyezzük kezeinket a cső köré közel, de ne érintsük meg. Ez a sugárzó energia is képes megforgatni a duplapiramist.