Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624 Membrános pohár | Szívlabor

Egyre inkább elterjed a köztudatban, hogy a víz információ hordozó közeg. A víz által összegyűjtött információt az emberi szervezetbe kerülve rezgés formájában átadja a vele kapcsolatba kerülő szöveteknek. Az emberi test minden sejtjébe eljutó víz hatással van annak működésére.

Az “üzenetet” hordozó víz elképesztő tulajdonságait régóta kutatják, de csak a legutóbbi időkben vált nyilvánvalóvá, hogy minden, szó szerint minden befolyásolja a víz tulajdonságait. Dr. Gerald Pollack, a washingtoni egyetem a strukturált víz egyik legjelentősebb kutatócsoport vezetője könyvében említi az érintés, vagy a gondolat befolyásoló hatását a vízre. A legkisebb hatás is változtat a struktúrán. Az ima, de csak a “jó étvágyat” kívánság is pozitív irányba módosítja a molekulákat. A mélyen gyökerező gyűlölködő gondolatok gyakorlatilag mérget készítenek az éltető vízből. Dr. Pollack könyve megvásárolható itt.

Hogyan készítsünk struktúrált vizet?

A legegyszerűbb módja a struktúrált víz készítésének, a forgatás, másképpen vortex. Elérhetjük egy konyhai mixerrel, keverővel, a lényeg, hogy forogjon a víz. Ez a módszer imitálja a természetben előforduló mozgást. Már ezzel az egyszerű módszerrel is sokat tehetünk az egészségünkért. Vannak azonban hatásosabb módszerek is.

A vízprogramozás egy következő lépés a folyamatos egészség felé. Mivel a víz felveszi a körülötte lévő állapotot, így egy szándékosan kialakított kellemes környezet jó irányba programozza a vizet. Hatásos még a kellemes zene (kicsit se death metal, vagy ilyesmi) vagy egy jó rezgés.

Létezik néhány alapfrekvencia. Dr. Royal Raymond Rife kutatásai szerint az 1000Hz egy ilyen általános javítókód az emberi szervezet számára. Az 528Hz köztudomású, hogy hatással van a DNS-re, a szeretet frekvenciájának is nevezik. Azonban a nagyágyú a 3, 70, 90Hz kombó. Ezt a következőképpen kell használni:

Hetente csupán egy nap kell megcsinálni, a folyamat összesen egy órát vesz igénybe. 20 percig bombázzuk a desztillált, vagy tisztított vizet 3Hz hanggal. majd fogyasszuk el. Ezt ismételjük meg előbb 70, majd 90Hz-el. Hosszabb időn át végezve havonta egyszer, teljesen átalakul az ember mint fizikailag, mint szellemi szinten.

Beszámolók szerint először a bőr és a haj változása szembetűnő, majd az általános egészség javulása tapasztalható. Rendkívüli lélekemelő hatásról is beszámolnak, mint a rossz gondolatok eltűnése, optimista látásmód kialakulása.

Különleges felhasználási módja ennek a víznek, ha szórópalackból időnként az ember maga köré permetez, vagy az étteremben az ételre szór belőle egy keveset.

Tim Toula, a Natural Action Technology Inc. kutatója azt állítja, hogy az impulzus kiegyensúlyozott lesz, miután az ételeket struktúrált vízzel permetezik. Strukturált vízpermetezés nélkül az impulzus kiegyensúlyozatlan. A környezetében lévő strukturált vízpermet növelheti a tér energiáját. Hozzájárulhat a hely pozitív energiájához, de negatív információt is felvehet, ha a hely túl mérgező.

Készítettem egy olyan poharat, amivel nagyon könnyű programozni a vizet. A pohár alja helyett egy membrán van kifeszítve, melyhez fizikailag érintkezik a hangszóró. Meglepően jól működik, a rezgés közvetlenül a vízzel érintkezik.  A mély alvás, 3,4Hz 20 perces programozás tesztelése ezzel az eszközzel nagyon jó eredménnyel zárult. Persze figyelni kell egyéb körülményekre is, mint a helyiségben uralkodó energiák, esetleg rossz hangulat, veszekedés, hiszen ez mind ellenható tényező.

Itt megvásárolható

Membrános pohár használati utasítás