Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624 EMF védelem | Szívlabor

Minden elektromos készülék, még az egyszerű vezeték is, ha áram alatt van mágneses sugarakkal szennyezi a környezetét. Ezek mértéke készülékenként változó, de elmondható, hogy vannak kiemelten magas kockázatot képviselő eszközök. Kiemelném a Routereket, melyek öntik ránk a veszélyes hullámokat a jól ismert wi-fi formájában, valamint az okos telefonokat, amik olyan buzgón veszik ezeket a jeleket. A jó öreg mikróról már nem is beszélve. (Hogyan teszteljük az otthoni mikrosütőnk szigetelését)

Mindenki másként reagál erre, de elmondható, hogy senkinek nem válik az egészségére. Általában a tünetek fejfájás, fülzúgás, álmatlanság.

Kivédeni lehetetlen. Egy városlakó, hiába kapcsolja ki a wi-fi sugárzást a saját lakásában, a szomszédok minden gond nélkül beszennyezik az életterét. Csak nézzük meg, hány hálózatot fog be a telefonunk, vagy a laptop.

Esetleg ha leárnyékolnánk a falakat, ablakokat rézszövettel hermetikusan… de belátható, ez nem járható út. Csökkenthetjük viszont a ránk ható sugárzást egyszerű kis eszközökkel, amelyek nem gátolják, csupán bizonyos mértékig átalakítják ezeket a frekvenciákat az élő szervezetnek kevesebb mikro-roncsolást okozva. A végtelen 8-as forma alkalmas a kibocsájtó készülékekre helyezve szűrni, míg a csiga-biga inkább a vevő oldalon segít.

Mehran Tavakoli Keshe Iráni származású tudós, számtalan tudományos felfedezés tulajdonosa, nyílt forráskódú szabadalma alapján készült szupravezető nanobevonat az, ami a rézdrótot ilyen különleges tulajdonságokkal ruházza fel.

 

 

 csiga.-biga 

 

 

Az elkészítés módja:

Vásárolunk egyszerű 1,5 mm² MCU kábelt bármelyik villamossági üzletben. A szigetelését lefejtjük, és formálunk egy 10-15 cm átmérőjű kört, majd átfordítjuk úgy, hogy egy 8-as alakot kapjunk. A másik formához vágunk kb. 1 méter huzalt, majd két irányból csigavonalban feltekerjük. Az elkészült alakzatokat nano bevonatolni kell, a következő módon:

Zárható műanyag doboz aljába un. csirkehálóból méretezünk egy kisebb emelvényt, ami majd eltartja a munkadarabunkat a doboz aljától.

Erre pakoljuk a bevonatolandó alkatrészeket. A doboz aljára marószódát szórunk (nátrium-hidroxid) ami háztartási boltokban beszerezhető. A réz huzal ne érintkezzen a nátrium-hidroxiddal. Ezután Öntsünk forró vizet a tartályba úgy, hogy ellepje a munkadarabunkat és rögtön gondosan zárjuk le. 48 órán keresztül ne nyúljunk hozzá. Két nap után óvatosan öntsük, vagy szívjuk le a folyadékot úgy, hogy csak 1-2 ml maradjon, és zárjuk gondosan vissza az edényt.

Megjegyzés: amíg a lúg ellepi az alkatrészt nem feketedhet meg. Jól kivehetően réz színűnek kell maradnia. Ha befeketedik ebben a fázisban, újra kell kezdeni a teljes műveletet.

A bevonat vastagsága a most következő időtől függ. Legalább 30 napig állni kell hagyni nyugalomban ahhoz, hogy a rétegek szépen vastagodhassanak. Ekkor a réz felületéről atomok válnak le a meggyengült kötés miatt, viszont nem tudnak túlságosan eltávolodni a kialakult egyensúly miatt. Így egy lazább kötésű réteg képződik, amely egyre vastagodik az idő múlásával. Az így kialakult fekete színt a több százezer réteg biztosítja.

A kész bevonat különleges tulajdonságokkal bír. Szupravezetőként működik. Az elektromos áram hatására az elektronok hosszanti irányban több százszor gyorsabban haladnak mint a huzal belsejében, kereszt irányban viszont szigetel. A nanoréteg sérülékeny, ezért óvatosan kezeljük, lehetőleg kézzel ne érintsük.

A mi esetünkben ez a laza kötés, ami a huzal felületén kialakult, átveszi és némileg átalakítja a rádióhullámok rezgését, csökkentve evvel a káros hatásait.

Ha egy széles szalaggal felragasztjuk a telefonunk hátuljára, máris sokat tettünk magunkért.

A nyolcas formát ragaszthatjuk mikrosütő, router, TV, és a többi bizgentyű oldalára.