Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624 Csapvízből forrásvíz? Ócska borból selymes íz? | Szívlabor

A víz maga az élet. Csodálatos tulajdonságai széles körben ismertek, akár Masaru Emoto lefagyasztott mintái, akár a bizonyított élővíz pozitív hatásának tudományos vizsgálatai.

Sajnos nem fordítunk elég figyelmet a megfelelő víz fogyasztására. Az élő víz által közvetített információk létfontosságúak az élő szervezetekre, a forrásvíz a legjobb támogató. A csapból halott víz folyik, ami nem alkalmas betölteni az alapfunkcióit. A bolti ásványvizek szintén értéktelenek ebből a szempontból. 

A forrásvizek mielőtt a felszínre törnek, különböző erecskék kis föld alatti patakok formájában csordogálnak a sziklák, és üregek labirintusában, miközben magába elegyít különböző ásványi anyagokat. A föld alatti forgás, bugyogás telíti a vizet életerővel, ami annyira jó hatással van minden élőlényre. A víz revitalizásával újra életre kelthetjük az ásványvizet, ha a természetben előforduló spirális mozgást imitálunk.

Terveztem egy poharat, mely spirális mozgásra készteti a rajta átfolyó vizet. Ezzel a pörgéssel természethez hasonló körülményeket idézhetünk elő. Meglepő, hogy az ezen átengedett víz íze határozottan selymesebb, finomabb. A spirált körülveszi egy külső tartály, amibe plazma állapotú CO2 van töltve, mely további energiákkal tölti fel a vizet. Erről az anyagról bővebben itt. 

A víz ízének változása bátorított a bor próbára. Még jóindulattal sem nevezhető minőségi “édes élet” nevezetű vörösbor lett a tesztalany. Háromszor engedtem át a spirálon az üveg tartalmát, és láss csodát! Bevallom, nem lett egy CHATEAU MOUTON ROTHSCHILD a csodás 2009-es évből, ami testvérek között is 350 ezer forintba kerül, de határozottan jobb lett az íze, nem kaparta a torkot mint előtte.