Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/szuperki/webdiler.hu/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624
A frekvenciák hihetetlen hatásai | Szívlabor

Jó ideje kísérletezek a rezgésekkel, azon belül is inkább a hang jellegűekkel. Kalandozásaim során sok érdekességgel találkoztam. Ilyen a macskadorombolás is. Komoly vizsgálatok kimutatták, hogy a dorombolás frekvenciája az állatok csontján kívül az ízületek és sebek gyógyulását is elősegíti. Bebizonyosodott, hogy fájdalomcsillapító hatással bír.

Az agy minden időpillanatban bocsájt ki, és fogad különböző amplitúdójú hullámokat. A neuronok közti információ áramlásakor feszültség keletkezik, ami mágneses mezőt hoz létre (ezeket EMG-vel lehet mérni), valamint egy másodlagos elektromos mezőt, mely a fejre helyezett elektródák segítségével elektroenkefalográfiával, EEG-vel mérhetőek. Az így mért potenciálkülönbségek az agyhullámok.

Kiderült, hogy az agyhullámokat közvetlenül nem csak mérni lehet, hanem befolyásolni is. Az agyhullámokat az ember természetes érzékszervein keresztül bevitt, egyenletes ritmikájú impulzusokkal is lehet irányítani, méghozzá igen eredményesen, és bárminemű káros mellékhatástól mentesen.

A legnagyobb nemzetközi kutatással foglalkozó tudományos közösségek sem tudták még felmérni az agy pontos működését, az agysejtek hihetetlenül bonyolult kapcsolódásait. A mai tudásunk alapján minden, a legkisebb  érzésért, hangulatért is milliónyi neuron lép összehangolt működésbe. Az idegsejtek e felfoghatatlan kapcsolatrendszerében ami kutatások alapján megállapítható, hogy különböző területek felelősek különböző ingerek kialakulásában, megszületésében.

Az alkohol hatása, vagy a szerelem érzése jelentősen eltérő fraktálhálózatokban jelentkező folyamatok, pedig mindkettő elindulásához normál esetben külső behatásra van szükség. Meg kell inni azt az italt, vagy megpillantani a nagy Ő-t. Naja. Ha csak ennyi lenne.

Az agy stimulálásával régóta foglalkoznak. Rengeteg agyműködést leképeztek a kibocsájtott rezgések frekvenciái alapján. Tudható például, hogy az 528Hz a szeretet érzetét váltja ki, míg a köhögés a 7760Hz-el enyhíthető. Készülnek olyan generátorok, amelyek nyugtató, meditációt elősegítő jeleket közvetítenek hang formájában. (7.83Hz, 14Hz, 20Hz) A különböző jeleket gyógyításra is használják. Rühesség (Parasites scabies és Mange follicularis): 437Hz, csípő csigolya: 342Hz, migrén: 10Hz, vagy Myositis (progresszív izom gyengeség): 120Hz,122Hz.

Mi lenne, ha olyan területeket céloznánk a megfelelő frekvenciával, ami a szórakozáshoz járul hozzá. Ehhez csupán egy jó hanggenerátorra van szükség.

Itt van mindjárt az alkohol, aminek a hatását szimulálhatjuk természetesen a másnaposság, és egyéb gyomorpanaszok nélkül. Vagy a szerelem, szex hangulata a fájdalmas csalódások, és a szakítás elkerülésével. Azért azt tudni kell, hogy ezek a frekvenciák által kiváltott érzületek, bár nagyon hasonlatosak az eredeti érzéshez, nem pont olyanok, mint mikor a valóságban éli meg az ember. Ezen kívül, mindenkire másképpen hat. Van aki egy félórás 10000.28Hz-től “ronggyá” issza magát, más meg csak éppen szédül egy kicsit.

Készítettem néhány mintát kipróbálásra. Akit komolyabban érdekel a dolog, rendelhet is ezekből, saját használatra. Javaslok egy kis kikapcsolódást. A hangminta, csak fülhallgatóval működik. A hangerőt állítsuk olyan szintre, ami nem túl hangos, viszont jól hallható. Olyan időben, és helyen hallgassuk meg, mikor az nem zavaró másokra nézve.

Figyelmeztetés: Amennyiben fejfájást tapasztal a hallgatása közben, hagyja abba! Aki részegen tör-zúz, az inkább ne próbálja ki ezt a módszert, nem vállalok felelősséget az esetleges károkért, mindenki csak saját felelősségére használja.

 

 Egészségünkre

Nyugodt alvást segítő

Vannak akik nehezen tudnak aludni, ez a program segíthet.

 

 

marihuana

 Egy kis bódulat, annak aki erre vágyik